Dobro došli/ Šta je novo / Naslovi / Umetnost / Društvo Redakcija / Standardi / Affiliates-Linkovi

NOVO SLOVO

NOVO SLOVO, ČASOPIS ZA KULTURU, UMETNOST I DRUŠTVENA PITANJA

 Standards
Standardi


 ZAŠTITA DECE NA NETU

NAPOMENA:

Mi se iskreno zalažemo za slobodu umetničkog stvaranja. U tome smislu u sekcijama Introspekcija i Galerije mogu po nekad da se nadju sadržaji koji po nekim (a možda i vašim) mišljenjima nisu pogodni za maloletne osobe. Zbog toga vas molimo da te sekcije najpre pogledaju odrasli a zatim da odluče da li će ih pokazati mladjim osobama.

 

koliko ste mladji od 16 godina, tada:

1. NIKADA nemojte da sakupljate on line kontakt informacije, nemojte da ih dajete drugim licima ili da činite bilo koju drugu radnju sa njima, bez prethodne konsultacije sa roditeljima ili starateljima.

2. NIKADA nemojte da sakupljate podatke koji bi mogli da budu lična identifikacija.

3. NIKADA nemojte da dajete drugim licima podatke koji bi mogli da budu lična identifikacija na netu, ili van njega, bez prethodne saglasnosti roditelja ili staratelja.

4. NIKADA nemojte da učinite javnim (bilo poštom ili forumima, ili submit forms) podatke koji bi mogli da budu lična identifikacija, bez prethodne saglasnosti roditelja ili staratelja.

5. NIKADA nemojte da ulazite u neku igricu i/ili interaktivni web site koji od vas zahteva podatke koji bi mogli da budu lična identifikacija, bez prethodne saglasnosti roditelja ili staratelja.

6. NIKADA nećemo objaviti informaciju koja potiče od bilo kojeg deteta mladjeg od 16 godina.

Top  ©2000-2008 NovoSlovo All Rights Reserved, Sva prava su zaštićena