Dobro došli/ Šta je novo / Naslovi / Umetnost / Društvo Redakcija / Standardi / Affiliates-Linkovi

NOVO SLOVO

NOVO SLOVO, ČASOPIS ZA KULTURU, UMETNOST I DRUŠTVENA PITANJA

 Standards
Standardi


 OSNOVNI DOKUMENT NOVOG SLOVA

ČIJI JE OVO WEB SITE

Ova internet prezentacija (web site) je vlasništvo redakcije. Imena svih članova redakcije su javno publikovana u ovom magazinu i u pitanjima ovoga web site možete da nam se obratite na sledeću elektronsku adresu: novoslovo@dn-design.net

VODIČ ZA POSETIOCE

Surfovanje kroz ovaj web site je bezbedan za celu porodicu. Mi ne ostavljamo cookies ili slične sadržaje u vaš kompjuter. Mi poštujemo vašu privatnost, naš server pamti vaš IP ali NE vašu elektronsku poštu. Vodite računa o tome da je svako nasilje nad ovim web site-om kažnjivo po zakonu. Svaki put kada kopirate nešto sa ove prezentacije, umnožavate i razdeljujete (putem neta ili bilo kojim drugim putem) vi tada činite nasilje nad ovim web site-om, a to jeste kažnjivo po zakonu.

SADRŽAJ I DIZAJN

Sav sadržaj, koncept i dizajn ove prezentacije kontroliše i uredjuje Redakcija. Redakcija je vlasnik svih tekstova članova Redakcije. Tekstove saradnika istovremeno štitimo i mi i saradnici štite svoje svoje tekstove ili grafičke priloge kao intelektualnu svojinu.

INSTRUKCIJE POČETNICIMA

Mnogi početnici koju surfuju netom ne shvataju da je svaka internet prezentacija (web site) nečije vlasništvo; da je to legalna svojina čiji vlasnici imaju svoja imena i stvarni su ljudi (a ne virtuelni). Bilo kakvo kopiranje, umnožavanje i redistribucija sadržaja i/ili dizajna ovoga web site-a kažnjiva je po zakonu. Da bismo vam to slikovito objasnili, molimo vas da bar za trenutak zamislite sledeću okolnost: vi ste dobar domaćin koji rado prima goste u kuću, radujete se svojim gostima, trudite se da ih dobro ugostite... Ali, kada zabava prodje, vi ustanovite da su mnoge stvari iz vaše kuće ondesene ili pomerene bez vašeg znalja ili saglasnosti. Kako biste vi to nazvali?

NOTA O ZAŠTITI PRAVA

Svi objavljeni tekstovi, grafike, dizajn i standardi se štite kod regularnih agencija za zaštitu i dodatno još u agenciji Some Rights Are Protected  i agenciji WA-ICS što ovu prezentaciju čini višestruko zaštićenom na netu. Ta zaštita obavezuje i nas i surfere na poštivanje zakona.

KAKO JE IPAK MOGUĆE

Kakva je mogućnost da tekstove i/ili dizajn i/ili delove ovoga web site-a objavite na vašem web site-u (internet prezentaciji). Treba da se obratite na našu adresu elektronskim putem i da zatražite pravo da koristite delove ili celine sa prezentacije Novog Slova. Onaj koji dobije pravo korišćenja našeg materijala, biće u obavezi da naglasi da je materijal uzet sa adrese www.novoslovo.com

DODATNA NOTA

Redakcija Novog Slova zadržava pravo da menja sadržaj i dizajn Nvog Slova ali isključivo u saglasnosti sa propisanim standardima Novog Slova.

ODRICANJE

Obzirom da se Redakcija Novog Slova ne bavi ilegalnim delatnostima, mi ne proizvodimo niti distribuiramo viruse, štetne java-scrpts ili srodan materijal, samim time mi ne prihvatamo da budemo odgovorni za funkcionisanje vašeg kompjutera prilikom surfovanja kroz naš web site. U slučaju da dodje do bilo kakvog kvara na vašem kompjuteru, to nije prouzrokovano delovanjem Redakcije, te stoga mi ni ne možemo da budemo odgovorni za takve slučajeve. U slučaju da ovaj web site bude napadnut od strane pirata i/ili virusa sa neta, molimo vas da nas odmah obavestite o tome na adresu naše elektronske pošte, jer je u našem interesu da ovaj web site bude čist i bezbedan za sve.

Top  ©2000-2008 NovoSlovo All Rights Reserved, Sva prava su zaštićena